Velkommen til GOURMETLADEN – en verden fuld af kulinariske oplevelser

Kogeskole    
     

Vi har de seneste år afholdt forskellige temabaserede koge- og kokkeskole arrangementer-både åbne arrangementer i samarbejde med Laudrup Vin & Gastronomi og lukkede virksomhedsarrangementer.

Den kommende sæson byder blandt andet på følgende tema-aftener:

- Vildt: Lær at lave fasanbryst i ovn med forårsløg, friske urter og fløde-sauce; grillede vild-andebryster med råstegte grøntsager - hvordan du laver den flotteste middag med bresaula barderet dyreryg med tomatpolenta, spinat og vildtsky

- Fisk & skaldyr: Kast dig ud i at lave de skønneste grillede kammuslinger med serano-skinke og blomkålspure; friske blåmuslinger med hjemmelavet fiske-sauce fra Svinkløv Badehotel og grillet torsk med bacon og dadel-tomat chutney samt andre spændende fiske- og skaldyrs-retter

- Det italienske køkken: Tag på rejse i det enkle syd-italienske landkøkken-prøv at lave hjemmelavede bruchetta, frittelle di spaghetti bedre kendt som Spaghetti fritter fra Napoli; ovnbagt pasta med fersk kylling og vilde svampe samt risotto med fennikel, ricotta og chili og andre spændende retter fra Palermo og Napoli

Prisen for deltagelse er kr. 750,- inkl. moms pr. arrangement.
I prisen er inkluderet lidt godt til maven ved kogeskolens start, køkkenvin samt råvarer til aftenens kogeskole.

Kontakt os på info@gourmetladen.dk hvis du vil vide mere om de kommende arrangementer.