Vi
har de seneste år afholdt forskellige temabaserede koge- og kokkeskole
arrangementer-både åbne arrangementer i samarbejde med Laudrup Vin
& Gastronomi og lukkede virksomhedsarrangementer.
Den kommende sæson byder blandt andet på følgende tema-aftener:
- Vildt: Lær at lave fasanbryst i ovn med forårsløg, friske urter og
fløde-sauce; grillede vild-andebryster med råstegte grøntsager -
hvordan du laver den flotteste middag med bresaula barderet dyreryg med
tomatpolenta, spinat og vildtsky
- Fisk & skaldyr: Kast dig ud i at lave de skønneste grillede
kammuslinger med serano-skinke og blomkålspure; friske blåmuslinger med
hjemmelavet fiske-sauce fra Svinkløv Badehotel og grillet torsk med
bacon og dadel-tomat chutney samt andre spændende fiske- og
skaldyrs-retter
- Det italienske køkken: Tag på rejse i det enkle syd-italienske
landkøkken-prøv at lave hjemmelavede bruchetta, frittelle di spaghetti
bedre kendt som Spaghetti fritter fra Napoli; ovnbagt pasta med fersk
kylling og vilde svampe samt risotto med fennikel, ricotta og chili og
andre spændende retter fra Palermo og Napoli
Prisen for deltagelse er kr. 750,- inkl. moms pr. arrangement. I prisen er inkluderet lidt godt til maven ved kogeskolens start, køkkenvin samt råvarer til aftenens kogeskole.
Kontakt os på info@gourmetladen.dk hvis du vil vide mere om de kommende arrangementer.
|
|
|